Kezdő webtárhely - olcsó webhoszting szolgáltatás

Mire elég a kezdő webtárhely szolgáltatásunk?

Azért hoztuk létre, hogy akinek nincs még weboldala, vagy már rendelkezik egy kis weboldallal (pár menüpont) annak is kiváló minőségű és gyors tárhelyszolgáltatást és email ajánljunk. Természetesen ez a szolgáltatásunk is tartalmaz FTP hozzáférést, PHP-t és MySql adatbázis-kezelőt is. Nézze meg a lejjebb található táblázatot.

Gyakori kérdések a tárhellyel kapcsolatban

Mi a webtárhely, más néven tárhelyszolgáltatás?

Ahhoz, hogy az interneten megjelenhessen a számunkra kívánatos tartalom, nem csak domain névre van szükségünk, hanem tárhelyre is, ahol az adatok tárolódnak. Ilyen tárhelyet bérlünk gyakorlatilag, amikor webtárhely, webtárhely szerződést kötünk. A szolgáltató vállalja az oldalunk számára szükséges paraméterekkel rendelkező számítógép üzemeltetését, így tárhelyet biztosít számunkra.

Miért ne az ingyenes tárhelyet válasszam?

Mert az ingyenes webtárhely szolgáltatók, legtöbbször nem teszik lehetővé, hogy a saját domain nevünket használjuk. Pusztán egy aldomaint kaphatunk ingyen. Mindemellett az ingyenes webtárhely szolgáltatók általában nem végeznek biztonsági mentést az oldalunkról, így adataink, a szolgáltatón kívül álló okokból gyakorlatilag bármikor elveszhetnek. Valamint az "ingyenes" szolgáltatásért cserébe, a szolgáltató különböző reklámokat, esetleg pont a konkurencia reklámjait helyez el weboldalainkon.

Miért különleges a ZNhosting éves webtárhely, webtárhely ajánlata?

Azért, mert az egy éves díj befizetése esetén jelentős kedvezmény adunk a webtárhely árából, továbbá a tárhely létrehozási díjat is elengedjünk Önnek - ugyanakkor a nagyobb webtárhely, webtárhely csomagokhoz ajándékba kap tőlünk egy .hu végződésű domain nevet, melyet természetesen Ön választ ki, és mi nem számoljuk fel a domain regisztráció díját.

Mi garantálja, hogy az adatok nem vesznek el?

A ZNhosting szerverei mögött RAID alrendszer található, tehát a merevlemezeken található adatokról webtárhely és webtárhely szolgáltatásokról tükörmásolat készül. Ezen kívül biztonsági mentés készül rendszereinkről független szerverre. Éves szinten legalább 99%-os rendelkezésre állást biztosítunk bármilyen hiba felmerülése esetén. A webtárhely, és a webtárhely szolgáltatással kapcsolatban az ügyfélszolgálati problémák megoldása is magas prioritású folyamatok.

Tárhely leírás

Kezdő

Tárhely mérete

1000 MB

Havi forgalom

20 GB

Garantált éves rendelkezésre állás

Min. 99%

Vezérlő panel (cPanel)

Ügyfeleknek webes felület

Létrehozható tárhelyek száma (db)

Korlátlan

RAID 1-es adattárolású megbízható szerverek

Parkoló-, hozzáadott, aldomainek száma (db)

Korlátlan

Pop3 szerver

Webmail (Horde és SquirrelMail)

Automatikus válaszküldő

Email címek száma

Korlátlan

Perl, CGI

PHP 5.6, PHP 7.1, PHP 7.3

MySQL (5.xxx)

phpMyAdmin

SPAM szűrő

Vírusvédelem

Backup MX (tartalék mail) szerver

Egyedi csomag kialakítás

Könnyen telepíthető scriptgyűjtemény

Napi biztonsági mentés (független szerverre)

Havi díj (nettó)

5 900 Ft

Éves díj (nettó)

54 900 Ft